Restaurant Prestige

Magjistralja Mitrovice-Prishtine, 42000 Vushtrri, Kosovo

Ndërthurja e komponenteve klasike me ato moderne krijojnë atmosferë unike në këtë restoran. Është vend i qetë dhe i rehatshëm, i frekuentuar nga gjeneratat e ndryshme për të cilët ofron shërbime cilësore nga menyja tradicionale.

Restaurant Prestige

Opening hours
Open - Closes at23:00
Monday07:00 - 23:00
Tuesday07:00 - 23:00
Wednesday07:00 - 23:00
Thursday07:00 - 23:00
Friday07:00 - 23:00
Saturday07:00 - 23:00
Sunday07:00 - 23:00
Show moreShow less

Open - Closes at 23:00

Opening hours

Monday07:00 - 23:00
Tuesday07:00 - 23:00
Wednesday07:00 - 23:00
Thursday07:00 - 23:00
Friday07:00 - 23:00
Saturday07:00 - 23:00
Sunday07:00 - 23:00
Is this your venue?
Further Details

Coffee, , Celebration, Leave uncleaned

Further Details

Included

 • Coffee
 • Parking
 • Reception
 • Water
 • Wifi

Facilities

  Suitable for

  • Celebration
  • Conference
  • Wedding

  Rules

  • closeLeave uncleaned
  • closePets
  • closeSelf-catering
  • closeSmoking