Abi Restaurant & Market

Magjistralja Mitrovicë-Prishtinë, 42000 Vushtrri, Kosovo

Abi Restaurant&Market ofron produkte ushqimore dhe higjienike si dhe restaurant me ushqim të begatshëm dhe shërbim të shpejtë.

Abi Restaurant & Market

Opening hours
Open - Closes at23:00
Monday08:00 - 23:00
Tuesday08:00 - 23:00
Wednesday08:00 - 23:00
Thursday08:00 - 23:00
Friday08:00 - 23:00
Saturday08:00 - 23:00
Sunday08:00 - 23:00
Show moreShow less

Open - Closes at 23:00

Opening hours

Monday08:00 - 23:00
Tuesday08:00 - 23:00
Wednesday08:00 - 23:00
Thursday08:00 - 23:00
Friday08:00 - 23:00
Saturday08:00 - 23:00
Sunday08:00 - 23:00
Is this your venue?
Further Details

Celebration, Leave uncleaned

Further Details

Included

  Facilities

   Suitable for

   • Celebration

   Rules

   • closeLeave uncleaned
   • closePets
   • closeSelf-catering
   • closeSmoking