Restaurant Dajti

Gërmovë, 61000 Viti, Kosovo

Sallat ekskluzive “Dajti 1” dhe “Dajti 2”, me nga 500 ulëse, me kushte ideale për organizim të gazmendeve familjare, kremteve zyrtare e manifestimeve tjera. Meny e pasur, shërbim kulminant, klimatizim dhe ventilim profesional, 2 apartmane.

Restaurant Dajti

Opening hours
Open24h
Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
SundayClosed
Show moreShow less

Open 24h

Opening hours

Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
SundayClosed
Is this your venue?
Further Details

Parking, Microphone, Celebration, Leave uncleaned

Further Details

Included

 • Parking
 • Reception
 • Water
 • Wifi

Facilities

 • Microphone
 • Speaker
 • Video Projector

Suitable for

 • Celebration
 • Wedding

Rules

 • doneLeave uncleaned
 • closePets
 • closeSelf-catering
 • closeSmoking