Motel Cufa

Hoxhë Jonuzi, 61000 Viti, Kosovo

Motel me të gjitha kushtet dhe paisjet e nevojshme. Cdo dhomë është e pajisur me Tv Cable, Lidhje Telefonike si dhe Wi-Fi, nxemje qendrore, klimatizim, Wi-Fi, rrymë dhe ujë 24h.

Motel Cufa

Opening hours
Open24h
Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Show moreShow less

Open 24h

Opening hours

Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Is this your venue?
Further Details

Leave uncleaned

Further Details

Included

  Facilities

   Suitable for

    Rules

    • doneLeave uncleaned
    • closePets
    • closeSelf-catering
    • closeSmoking