Hotel Rozafa

Suhareke, 23000 Suhareke, Kosovo

Hotel Rozafa ndodhet vetëm 5 minuta nga qendra e Suhareka (55 KM nga Prishtina), në ajër të pastër dhe park të gjelbër qetësues të qytetit. E ndërtuar në vitin 2002 ky hotel ka 3 kate me 20 dhoma që janë të mobiluara në një mënyrë elegante me një ambient luksoz. Hoteli ka një relaksim rrethues me oferta diversiteti për ditët tuaja të veçanta, seminare ose takime. Rrethinat janë të pajisura me pajisje moderne që do të lehtësojnë transmetimin e informacionit gjatë seminareve dhe takimeve. Qëndrimi në Hotel Rozafa ju ofron një përvojë të këndshme dhe të paharrueshme. Këtu do të gjeni një kombinim të konformitetit dhe qetësisë.

Hotel Rozafa

Opening hours
Open24h
Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Show moreShow less

Open 24h

Opening hours

Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Is this your venue?
Further Details

Cleaning service, Microphone, Celebration, Leave uncleaned

Further Details

Included

 • Cleaning service
 • Parking
 • Reception
 • Water
 • Wifi

Facilities

 • Microphone
 • Speaker
 • Video Projector

Suitable for

 • Celebration
 • Conference
 • Wedding

Rules

 • doneLeave uncleaned
 • closePets
 • closeSelf-catering
 • closeSmoking