Lips Bar

Sheshi "adem jashari", 41000 Skenderaj, Kosovo

Kafiteri që ofron pije të ftohta dhe të ngrohta si lëngje të ndryshme, kafe dhe qaj si dhe ambient të brendshëm dhe ushqime të shpejta

Lips Bar

Opening hours
Open - Closes at23:59
Monday07:00 - 23:59
Tuesday07:00 - 23:59
Wednesday07:00 - 23:59
Thursday07:00 - 23:59
Friday07:00 - 23:59
Saturday08:00 - 23:59
Sunday08:00 - 23:59
Show moreShow less

Open - Closes at 23:59

Opening hours

Monday07:00 - 23:59
Tuesday07:00 - 23:59
Wednesday07:00 - 23:59
Thursday07:00 - 23:59
Friday07:00 - 23:59
Saturday08:00 - 23:59
Sunday08:00 - 23:59
Is this your venue?
Further Details

Coffee, , Celebration, Leave uncleaned

Further Details

Included

 • Coffee
 • Parking
 • Water
 • Wifi

Facilities

  Suitable for

  • Celebration

  Rules

  • doneLeave uncleaned
  • closePets
  • closeSelf-catering
  • doneSmoking