Aqua Park

Davidofc, 72000 Shtime, Kosovo

Për ahengje familjare gezimet e juaja te paharruara ejani dhe na vizitoni tek restaurant Aqua Park qe gjindemi ne Davidofc- Shtime. Me nje staf te perkryr dhe ushqim shum i mir.

Aqua Park

Opening hours
Open - Closes at18:00
Monday08:00 - 18:00
Tuesday08:00 - 18:00
Wednesday08:00 - 18:00
Thursday08:00 - 18:00
Friday08:00 - 18:00
Saturday08:00 - 18:00
Sunday08:00 - 18:00
Show moreShow less

Open - Closes at 18:00

Opening hours

Monday08:00 - 18:00
Tuesday08:00 - 18:00
Wednesday08:00 - 18:00
Thursday08:00 - 18:00
Friday08:00 - 18:00
Saturday08:00 - 18:00
Sunday08:00 - 18:00
Is this your venue?
Further Details

Celebration, Leave uncleaned

Further Details

Included

  Facilities

   Suitable for

   • Celebration
   • Conference
   • Wedding

   Rules

   • doneLeave uncleaned
   • closePets
   • closeSelf-catering
   • closeSmoking