Restaurant Liqeni

Vernice, 20000 Prizren, Kosovo

Një nga restorantet më të vjetra në Prizren, me traditë mbi 30 vjet në shërbimin e specialiteteve të peshkut të freskët. Ka një ambient të qetë dhe modern, një ace të bukur , nën të cilën rrjedh lumi; një pamje në Liqenin e Drinit të Bardhë, malet Sharri dhe Pashtriku; ofron mundësi të shkëlqyeshme për shëtitje. Specialitete: I famshëm për peshqit dhe specialitetet e tjera të ushqimit të detit. Gama e çmimeve: pricesmimet mesatare, nga 4 deri në 6 euro, ndërsa menyja e plotë e një personi mund të shkojë deri në 12 euro. Pajisjet shoqëruese: Kondicioner, ngrohje, tarracë e bukur, 100 vend parkimi për automjete, qoshe për fëmijë; stafi flet disa gjuhë të huaja. Drejtimi: Rruga Prizren - Kufiri shqiptar Kuzhina: Kuzhinierët ofrojnë kuzhinë ballkanike dhe italiane, me përvojë disa vjeçare. Publiku: Familje dhe ndërkombëtarë Vendndodhja: Vermice Prizren, në Rajonin: Prizren

Restaurant Liqeni

Opening hours
Open - Closes at23:59
Monday08:00 - 23:59
Tuesday08:00 - 23:59
Wednesday08:00 - 23:59
Thursday08:00 - 23:59
Friday08:00 - 23:59
Saturday08:00 - 23:59
Sunday08:00 - 23:59
Show moreShow less

Open - Closes at 23:59

Opening hours

Monday08:00 - 23:59
Tuesday08:00 - 23:59
Wednesday08:00 - 23:59
Thursday08:00 - 23:59
Friday08:00 - 23:59
Saturday08:00 - 23:59
Sunday08:00 - 23:59
Is this your venue?
Further Details

Celebration, Leave uncleaned

Further Details

Included

  Facilities

   Suitable for

   • Celebration
   • Meeting

   Rules

   • doneLeave uncleaned
   • closePets
   • closeSelf-catering
   • closeSmoking