Motel Piknik Restaurant

Korishë, 20000 Prizren, Kosovo

Motel Restaurant Piknik ofron sallë dasmash, hotel, restaurant, këndi i lojërave për fëmijë. Shërbime të shpejta, ushqime me shije unike dhe hapësirë e vend komod për musafirë.

Motel Piknik Restaurant

Opening hours
Closes soon:23:00
Monday07:00 - 23:00
Tuesday07:00 - 23:00
Wednesday07:00 - 23:00
Thursday07:00 - 23:00
Friday07:00 - 23:00
Saturday07:00 - 23:00
Sunday07:00 - 23:00
Show moreShow less

Closes soon: 23:00

Opening hours

Monday07:00 - 23:00
Tuesday07:00 - 23:00
Wednesday07:00 - 23:00
Thursday07:00 - 23:00
Friday07:00 - 23:00
Saturday07:00 - 23:00
Sunday07:00 - 23:00
Is this your venue?
Further Details

Celebration, Leave uncleaned

Further Details

Included

  Facilities

   Suitable for

   • Celebration
   • Conference
   • Wedding

   Rules

   • doneLeave uncleaned
   • closePets
   • closeSelf-catering
   • closeSmoking