Hotel/Restaurant Keshtjella

Prizren-Vlashnje, 20000 Prizren, Kosovo

Restaurant Kështjella ofron restaurantin familjar, sallë dashmash, hotel, ushqime me meny të ndryshme, pije freskuese dhe alkoolike, kafe. Shërbime të shpejta, vend ideal për dasmën tuaj, vend i përshtatshëm dhe komod për mysafirë.

Hotel/Restaurant Keshtjella

Opening hours
Open24h
Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Show moreShow less

Open 24h

Opening hours

Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Is this your venue?
Further Details

Celebration, Leave uncleaned

Further Details

Included

  Facilities

   Suitable for

   • Celebration
   • Conference
   • Meeting

   Rules

   • doneLeave uncleaned
   • closePets
   • closeSelf-catering
   • closeSmoking