Hotel Kacinari

Rr. e Pushkatareve, 20000 Prizren, Kosovo

Hotel Kaçinari me vendndodhje qendrore në Prizren, kërkon të sigurojë cilësinë më të lartë të shërbimit të mikpritjes. Me një staf profesional që ofron kujdes dhe dashuri me kohë të plotë, dhe një kuzhinë shumë të aftë që ofron lloje të ndryshme të specialiteteve, Kaçinari ka komoditetin tuaj si shqetësimin e tij më të lartë dhe tejkalon thirrjen e detyrës për tu siguruar që asnjë pjesë e shërbimit të saj të mos gjendet mungon. Shtë një hotel modern që specializohet për të siguruar që kënaqësia juaj të mbetet e pandërprerë, duke ofruar një ofertë shumë të matur.

Hotel Kacinari

Opening hours
Open24h
Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Show moreShow less

Open 24h

Opening hours

Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Is this your venue?
Further Details

Cleaning service, , Meeting, Leave uncleaned

Further Details

Included

 • Cleaning service
 • Coffee
 • Parking
 • Reception
 • Water
 • Wifi

Facilities

  Suitable for

  • Meeting
  • Networking

  Rules

  • doneLeave uncleaned
  • closePets
  • closeSelf-catering
  • closeSmoking