Hotel Centrum

Bujtinat 1, 20000 Prizren, Kosovo

Hotel Centrum Prizren është e vendosur në qendër të Prizrenit. Gëzojnë dhe të pushojnë në dhoma te bollshme me ajër të kondicionuar dhe suita në zemër të qytetit. Ky hotel modern do t'ju ofrojë një përvojë unike dhe relaksim. Stafi ynë profesional do të bëjë të siguruar qëndrimi juaj do të jetë më të rehatshme dhe të kënaqshme. Hotel Centrum Prizren është një përzierje e traditës dhe stileve të reja - timelessly klasik, por duke ofruar cilësi dhe rehati keni të drejtë të presin nga një hotel modern ndërkombëtar. Hoteli ofron një shumë të lirë parkimi me mbikqyrje 24h. Na vizitoni dhe kanë një eksperiencë unike në zemër të Prizrenit.

Hotel Centrum

Opening hours
Open24h
Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Show moreShow less

Open 24h

Opening hours

Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Is this your venue?
Further Details

Cleaning service, Video Projector, Celebration, Leave uncleaned

Further Details

Included

 • Cleaning service
 • Coffee
 • Parking
 • Reception
 • Water
 • Wifi

Facilities

 • Video Projector

Suitable for

 • Celebration
 • Conference
 • Meeting

Rules

 • closeLeave uncleaned
 • closePets
 • closeSelf-catering
 • closeSmoking