HOTEL OK PRIZREN

M25, 20000 Prizren, Kosovo

HOTEL OK i lokuar ne qytetin e Prizrenit me ambient te hapur dhe të mahnitshëm, hapësira e gjere dhe e gjelbëruar e tarracës, ushqimi i freskët me shije unike si dhe ushqimi për me te vegjlit me çmime te arsyeshme i përgatitur dhe i shërbyer me kujdes te veçantë nga stafi me përvoje shumëvjeçare ju ofron një ndeje te veçantë.

HOTEL OK - Conference Center

Opening hours
Open24h
Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Show moreShow less

Open 24h

Opening hours

Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Is this your venue?
Further Details

Celebration, Leave uncleaned

Further Details

Included

  Facilities

   Suitable for

   • Celebration
   • Conference
   • Meeting
   • Networking
   • Wedding

   Rules

   • doneLeave uncleaned
   • closePets
   • closeSelf-catering
   • closeSmoking