Ambient Restaurant

Vatra Shqiptare, 20000 Prizren, Kosovo

Restauranti ,, Ambient " u hap me 6 mars të vitit 2006, nën kalanë e Prizrenit pranë Lum Bardhit me një pamje unike në qytetin më të lashtë të Kosovës, me një ambient ku ju nga restauranti ynë mund të shihni një pamje mahnitëse duke u frekuentuar ne qytetin tonë. Ambinet i qetë familjar, ne posedojmë mbi 90 vende ne katin e parë dhe të dytë, terrasa jonë po ashtu posedon mbi 90 vende ku ju mund të pini kafen e mëngjesit me një pamje përballë Lidhjes së Prizrenit, menyja jonë është e begatshme dhe e përzier me të gjitha llojet, dhe pijet e ndryshme, për ju përkujdeset një staf i veçantë me profesionalizëm, ne bëjmë dhe përgaditjen e tavolinave të ndryshme në vendin e duhur psh, tavoline Suedeze për organizimin e seminarëve e koktejeve të ndryshme.

Ambient Restaurant

Opening hours
Open - Closes at23:59
Monday08:00 - 23:59
Tuesday08:00 - 23:59
Wednesday08:00 - 23:59
Thursday08:00 - 23:59
Friday08:00 - 23:59
Saturday08:00 - 23:59
Sunday08:00 - 23:59
Show moreShow less

Open - Closes at 23:59

Opening hours

Monday08:00 - 23:59
Tuesday08:00 - 23:59
Wednesday08:00 - 23:59
Thursday08:00 - 23:59
Friday08:00 - 23:59
Saturday08:00 - 23:59
Sunday08:00 - 23:59
Is this your venue?
Further Details

Water, , Celebration, Leave uncleaned

Further Details

Included

 • Water
 • Wifi

Facilities

  Suitable for

  • Celebration
  • Meeting

  Rules

  • doneLeave uncleaned
  • closePets
  • closeSelf-catering
  • closeSmoking