Swiss Diamond Hotel Prishtina

Sheshi Nëna Terezë p.n., 10000 Prishtinë, Kosovo

Swiss Diamond Hotel Prishtina është një Hotel me 5 yje i vendosur në qendër të qytetit. Ajo përmban 1 Restorant, 1 Bar, 1 Qendër Wellness, 1 Pishinë të Brendshme, 1 Qendër Mjekësore dhe 6 Salla të Bollshme Takimesh.

Swiss Diamond Hotel Prishtina

Opening hours
Open24h
Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Show moreShow less

Open 24h

Opening hours

Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Is this your venue?
Further Details

Cleaning service, Microphone, Celebration, Leave uncleaned

Further Details

Included

 • Cleaning service
 • Parking
 • Reception
 • Water
 • Wifi

Facilities

 • Microphone
 • Speaker
 • Video Projector

Suitable for

 • Celebration
 • Conference
 • Meeting
 • Wedding

Rules

 • doneLeave uncleaned
 • closePets
 • closeSelf-catering
 • closeSmoking