Restaurant n'Bahçe

Shefqet Shkupi, 10000 Prishtinë, Kosovo

Në Kosovë momente më të mira në jetë janë ato të shpenzuara me të dashurit, duke ndarë ushqim, verë dhe qeshje. Në Restaurant n’Bahçe ju sjellim frymën e vërtetë të , Kosovës me një meny të freskët dhe të shijshëm me përbërës me burime nga bizneset e vërteta të familjes,Kosovare .Pavarësisht nëse është për mëngjes, drekë ose darkë, enët tona të trasha të kënaqur kënaqin oreksin të madh dhe krijojnë buzëqeshje edhe më të mëdha.

Restaurant N'Bahce

Opening hours
Open - Closes at23:59
Monday08:00 - 23:59
Tuesday08:00 - 23:59
Wednesday08:00 - 23:59
Thursday08:00 - 23:59
Friday08:00 - 23:59
Saturday08:00 - 23:59
Sunday08:00 - 23:59
Show moreShow less

Open - Closes at 23:59

Opening hours

Monday08:00 - 23:59
Tuesday08:00 - 23:59
Wednesday08:00 - 23:59
Thursday08:00 - 23:59
Friday08:00 - 23:59
Saturday08:00 - 23:59
Sunday08:00 - 23:59
Is this your venue?
Further Details

Parking, , Celebration, Leave uncleaned

Further Details

Included

 • Parking
 • Wifi

Facilities

  Suitable for

  • Celebration

  Rules

  • doneLeave uncleaned
  • closePets
  • closeSelf-catering
  • closeSmoking