Restaurant RINGS

Bulevardi Nënë Tereza N#, 3, 10000 Prishtinë, Kosovo

Ofrimi i ushqimit ekskluziv Italian dhe i spektrit të gjërë të verërave më ekskluzive nga të gjitha regjionet e Italisë dhe ato të Francës i bëjnë këto restaurant një oazë unike të relaksimit me miq, biznes partnerë dhe me familje. Përpos ushqimit, verërave, restaurantet posedojnë edhe spektër të gjërë të pijeve alkoolike dhe atyre joalkoolike. Sigurisht se njohësit e kafës së mirë janë habitur kur e kanë pirë kafën e tyre të parë në’ Rings’- sheshi Nëna Terezë . Si distributor ekskluziv i kafës së njohur Batisttino nga regjioni i Barit ne Itali, Rings e plotësoi ofertën e tij gastronomike.

Rings Restaurant

Opening hours
Monday07:00 - 23:00
Tuesday07:00 - 23:00
Wednesday07:00 - 23:00
Thursday07:00 - 23:00
Friday07:00 - 23:00
Saturday07:00 - 23:00
Sunday07:00 - 23:00
Show moreShow less

Opening hours

Monday07:00 - 23:00
Tuesday07:00 - 23:00
Wednesday07:00 - 23:00
Thursday07:00 - 23:00
Friday07:00 - 23:00
Saturday07:00 - 23:00
Sunday07:00 - 23:00
Is this your venue?
Further Details

Water, , Celebration, Leave uncleaned

Further Details

Included

 • Water
 • Wifi

Facilities

  Suitable for

  • Celebration
  • Conference
  • Meeting

  Rules

  • doneLeave uncleaned
  • closePets
  • closeSelf-catering
  • closeSmoking