Restaurant METROPOLI

Bulevardi Nënë Tereza, 10000 Prishtinë, Kosovo

Nëse ju pëlqen fryma dhe mënyra mesdhetare e jetesës, atëherë ju do të gëzoni konceptin e restorantit “Metropol”, i cili paraqet një bashkëshkrirje të përvojës me kreativitet dhe përgatitje të shpejtë, e cila rezulton kënaqësi dhe relaks në ushqim. Përcaktimi i konceptit futuristic “të freskëta dhe rastësor” është një qasje e re për organizimin e restorantit. “METROPOL” është një koncept inovativ i ngrënies përgatitur sipas parimit “përgatit pas urdhërimit.” Koncepti i restorant “Metropol” paraqet një koncept relaksimi, dhe ky koncept i “METROPOL”-it i tejkalon kufijtë e një parimi klasik në shërbimet e restoranteve.

Restorant METROPOL

Opening hours
Monday07:00 - 23:59
Tuesday07:00 - 23:59
Wednesday07:00 - 23:59
Thursday07:00 - 23:59
Friday07:00 - 23:59
Saturday07:00 - 23:59
Sunday07:00 - 23:59
Show moreShow less

Opening hours

Monday07:00 - 23:59
Tuesday07:00 - 23:59
Wednesday07:00 - 23:59
Thursday07:00 - 23:59
Friday07:00 - 23:59
Saturday07:00 - 23:59
Sunday07:00 - 23:59
Is this your venue?
Further Details

Meeting, Leave uncleaned

Further Details

Included

  Facilities

   Suitable for

   • Meeting
   • Networking

   Rules

   • doneLeave uncleaned
   • closePets
   • closeSelf-catering
   • closeSmoking