Restaurant Down Town

Prishtina, 10000 Prishtine, Kosovo

Ne Down Town mund te sherbeheni me pije alkoolike e joalkoolike dhe pije te nxehta e te ftohta si kafe, çaj, lengje te frutave dhe lengje te gazuara. Gjithashtu, kafeneja jone ju ofron ambient te jashtem dhe te brendshem.

Restaurant Down Town

Opening hours
Open - Closes at23:00
Monday08:00 - 23:00
Tuesday08:00 - 23:00
Wednesday08:00 - 23:00
Thursday08:00 - 23:00
Friday08:00 - 23:00
Saturday10:00 - 23:00
Sunday10:00 - 23:00
Show moreShow less

Open - Closes at 23:00

Opening hours

Monday08:00 - 23:00
Tuesday08:00 - 23:00
Wednesday08:00 - 23:00
Thursday08:00 - 23:00
Friday08:00 - 23:00
Saturday10:00 - 23:00
Sunday10:00 - 23:00
Is this your venue?
Further Details

Celebration, Leave uncleaned

Further Details

Included

  Facilities

   Suitable for

   • Celebration

   Rules

   • doneLeave uncleaned
   • closePets
   • closeSelf-catering
   • closeSmoking