Princesha Gresa Restaurant

Fehmi Agani 23, 10000 Prishtinë, Kosovo

Misioni ynë nisi që nga viti 1999 në Prishtinë si biznes familjar dhe si një ndër restorantet e para internacionale në Kosovë që mbledh mysafir nga e gjithë bota duke besuar plotësisht në cilësinë e lartë të shërbimit që ne ofrojmë. Ambienti tërheqës i këtij restoranti, të bën të shijosh deri në fund ushqimin e freskët të përgatitur me shumë delikatesë dhe ekspertizëm nga shefët e kuzhinës, të cilët si qëllim primar shohin ofrimin e eksperiencës së pritur, arsye kjo që klientët tanë vazhdojnë të na zgjedhin përsëri. Me vite kemi përcjell më shumë se një milion mysafir, vendas dhe të huaj ku secili ka historinë e tij për të treguar.

Princesha Gresa Restaurant

Opening hours
Open - Closes at23:00
Monday10:30 - 23:00
Tuesday10:30 - 23:00
Wednesday10:30 - 23:00
Thursday10:30 - 23:00
Friday10:30 - 23:00
Saturday10:30 - 23:00
Sunday10:30 - 23:00
Show moreShow less

Open - Closes at 23:00

Opening hours

Monday10:30 - 23:00
Tuesday10:30 - 23:00
Wednesday10:30 - 23:00
Thursday10:30 - 23:00
Friday10:30 - 23:00
Saturday10:30 - 23:00
Sunday10:30 - 23:00
Is this your venue?
Further Details

Celebration, Leave uncleaned

Further Details

Included

  Facilities

   Suitable for

   • Celebration
   • Meeting

   Rules

   • doneLeave uncleaned
   • closePets
   • closeSelf-catering
   • closeSmoking