Pishat

Qamil Hoxha, 10000 Prishtinë, Kosovo

Restorant ku shërbehen ushqime me meny të ndryshme për mëngjes, drekë dhe darkë. Ofrojmë edhe një koleksion të zgjedhur të verërave dhe pijeve të ndryshme.

Pishat Restaurant

Opening hours
Open - Closes at23:59
Monday08:00 - 23:59
Tuesday08:00 - 23:59
Wednesday08:00 - 23:59
Thursday08:00 - 23:59
Friday08:00 - 23:59
Saturday12:00 - 23:59
Sunday12:00 - 23:59
Show moreShow less

Open - Closes at 23:59

Opening hours

Monday08:00 - 23:59
Tuesday08:00 - 23:59
Wednesday08:00 - 23:59
Thursday08:00 - 23:59
Friday08:00 - 23:59
Saturday12:00 - 23:59
Sunday12:00 - 23:59
Is this your venue?
Further Details

Water, , Celebration, Leave uncleaned

Further Details

Included

 • Water
 • Wifi

Facilities

  Suitable for

  • Celebration
  • Meeting

  Rules

  • doneLeave uncleaned
  • closePets
  • closeSelf-catering
  • closeSmoking