Morena

Bulevardi Bill Klinton, Dardania, 10000 Prishtinë, Kosovo

Morena është një bar kafeneje e hapur në 1996, dhe ekziston akoma në të njëjtën adresë në Dardania, Prishtinë. Ka vetëm një Morena.

Morena - since 1996

Opening hours
Open - Closes at23:59
Monday07:00 - 23:59
Tuesday07:00 - 23:59
Wednesday07:00 - 23:59
Thursday07:00 - 23:59
Friday07:00 - 23:59
Saturday07:00 - 23:59
Sunday07:00 - 23:59
Show moreShow less

Open - Closes at 23:59

Opening hours

Monday07:00 - 23:59
Tuesday07:00 - 23:59
Wednesday07:00 - 23:59
Thursday07:00 - 23:59
Friday07:00 - 23:59
Saturday07:00 - 23:59
Sunday07:00 - 23:59
Is this your venue?
Further Details

Leave uncleaned

Further Details

Included

  Facilities

   Suitable for

    Rules

    • doneLeave uncleaned
    • closePets
    • closeSelf-catering
    • closeSmoking