Hotel Sirius

Agim Ramadani, 10000 Prishtinë, Kosovo

Me lokacion në qendër të Prishtinës. Stafi: Profesionist, të cilët përherë ju bëjnë të ndiheni të veçantë; Dhomat: Të shumëllojshme për mysafirë, përherë janë të freskëta dhe përmbajnë kondicioner, internet, TV LCD, shërbim ditor, rregullim ditor i dhomës, banjo, dhe mini bar, të cilat ju krijojnë komoditet sikur të jeni në shtëpinë tuaj; Salla për konferenca: Për të gjithë ata që duan të mbajnë takime biznesi, konferenca, apo edhe takime jo formale; *Restauranti: "Hera" gjindet në katin e tetë (8) të hotelit dhe ofron një pamje mahnitëse, të hapur, të shëndritshme dhe shumë madhështore të Prishtinës. Ju mirëpresim!

Hotel Sirius

Opening hours
Open24h
Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Show moreShow less

Open 24h

Opening hours

Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Is this your venue?
Further Details

Cleaning service, , Celebration, Leave uncleaned

Further Details

Included

 • Cleaning service
 • Parking
 • Reception
 • Water
 • Wifi

Facilities

  Suitable for

  • Celebration
  • Conference
  • Meeting

  Rules

  • doneLeave uncleaned
  • closePets
  • closeSelf-catering
  • closeSmoking