Hotel Prishtina

Pashko Vasa 20, 10000 Prishtinë, Kosovo

“Hotel Prishtina” është një ndër hotelet më prestigjioze, në Prishtinë. Me arkitekturën e tij unike, të projektuar në mënyrë origjinale, me paisje bashkohore, në mënyrë perfekte kombinohet eleganca dhe thjeshtësia e një ndërtimi neoklasik. Me traditë familjare prej dekade dhe i pozicionuar në mënyrë perfekte, “Hotel Prishtina” është i njohur si pikë referimi, si një nga hotelet më mikpritës të kryeqytetit, i cili u ofron mysafirëve të tij një eksperiencë të jashtëzakonshme, si dhe më të mirën nga kultura shqiptare. "Hotel Prishtina" ndodhet në zemrën e kuartit më të rëndësishëm të kryeqytetit, përballë ndërtesës së rë të Qeverisë, vetëm disa hapa nga obelisku i pavarësisë "NEWBORN", qendra tregtare "Pallati i Rinisë", Stadiumi i Prishtinës, Banka Qendrore e Kosovës, sheshi "Zahir Pajaziti" dhe sheshi “Nëna Terezë”, Teatri Kombëtar, ndërtesa e Parlamentit dhe Qeverisë, Zyra Qendrore e Këshillit të Evropës, Biblioteka Kombëtare Universitare e Kosovës, Galeria e Arteve … Nga "Hotel Prishtina" 10 minuta ecje në këmbë arrihet në pjesën më të vjetër të qytetit të Prishtinës, e njohur si "Çarshia e Vjetër", në të cilën gjenden tri xhamitë: xhamia e Mbretit, xhamia e Çarshisë (ndërtesa më e vjetër në Prishtinë) dhe xhamia e Jashar Pashës, pastaj Sahat Kulla, hamami (në renovim), shadërvani, Muzeu i Kosovës, si dhe Muzeu Etnologjik. Nëse vendosni të vizitoni Prishtinën ju këshillojmë të mbani pak kesh € (euro) me vete. Për më tepër informata, personeli ynë është i gatshëm për dhënien e udhëzimeve dhe informatave të sakta

Hotel Prishtina

Opening hours
Open24h
Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Show moreShow less

Open 24h

Opening hours

Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Is this your venue?
Further Details

Cleaning service, Microphone, Celebration, Leave uncleaned

Further Details

Included

 • Cleaning service
 • Parking
 • Reception
 • Water
 • Wifi

Facilities

 • Microphone
 • Speaker
 • Video Projector

Suitable for

 • Celebration
 • Conference
 • Meeting

Rules

 • doneLeave uncleaned
 • closePets
 • closeSelf-catering
 • closeSmoking