Hotel Pinocchio

Dragodan, 10000 Prishtinë, Kosovo

E gjitha filloi me një restorant të vogël në vitin 2000. Cilësia dhe shërbimi i shkëlqyeshëm na ndihmuan ndër vite të bëhemi një nga restorantet më të preferuara të qytetit. Pas 10 viteve punë në restorant me një klientelë në të gjithë botën, ne shtuam shërbimet tona të akomodimit me 15 dhoma të dizajnuara me dashuri. Në vitin 2016 ne u zgjeruam me një zonë rekreative e cila përfshin një pishinë shtëpie, sauna druri dhe avulli, dhoma masazhesh dhe relaksimi dhe një palestër. Përmes shërbimit tonë cilësor, ne synojmë dhe shpresojmë t’i bëjmë klientët tanë të ndjehen si shtëpi. Vlerësimi i klientëve tanë na ka inkurajuar të vazhdojmë me kalimin e viteve.

Hotel Pinocchio

Opening hours
Open24h
Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Show moreShow less

Open 24h

Opening hours

Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Is this your venue?
Further Details

Cleaning service, Microphone, Conference, Leave uncleaned

Further Details

Included

 • Cleaning service
 • Parking
 • Reception
 • Wifi

Facilities

 • Microphone
 • Speaker
 • Video Projector

Suitable for

 • Conference
 • Meeting
 • Networking

Rules

 • doneLeave uncleaned
 • closePets
 • closeSelf-catering
 • closeSmoking