Hotel Parlament Prishtine

St.Zenel Salihu No.1, 10000 Prishtine, Kosovo

Një hotel i bukur, i vendosur në rrethin e vjetër të qytetit të Prishtinës, një lagje që është karakteristike, simpatike, e gjallë dhe megjithatë e qetë. Nga komoditeti i hotelit tonë do të jeni në distancë në këmbë nga të gjitha vendet kryesore të Prishtinës. Ajo është e rrethuar nga bukuria e jashtëzakonshme e Muzeut të Ko sovo, dhe afër Parlamentit, Sheshit Ibrahim Rugova dhe ndërtesave të tjera qeveritare dhe historike. Kur të hyni në këtë hotel simpatik, do të ndjeni menjëherë atmosferën e tij intime të veçantë që ju bën të ndjeheni sikur jeni në shtëpinë tuaj "Prishtina". Bukuria e veçantë dhe disponimi komod i Hotel Parlamentit do ju bëjnë të ndjeheni si një prishtinas i vërtetë në Prishtinë.

Hotel Parlament

Opening hours
Open24h
Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Show moreShow less

Open 24h

Opening hours

Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Is this your venue?
Further Details

Celebration, Leave uncleaned

Further Details

Included

  Facilities

   Suitable for

   • Celebration
   • Conference

   Rules

   • doneLeave uncleaned
   • closePets
   • closeSelf-catering
   • closeSmoking