Hotel Denis

Rr.Ahmet Krasniqi, 10000 Prishtinë, Kosovo

Hotel Denis, përplot ngrohtësi e profesionalizëm të dëshmuar, është i konceptuar të ofroj: ? Komoditet dhomash: njëshe, dyshe, familjare, apartament, me shujtë mëngjesi e shërbim 24 orësh ndaj mysafirëve etj, ? Ushqime të gatuar me meny vendi dhe ndërkombëtare, për mysafirë, kliente, grupe e eventi të ndryshme të organizuara ? Qasje të lehtë ndaj atrakcioneve kulturore, turistike e orientale që ofron kryeqyteti Prishtina, categories Hotel

Hotel Denis

Opening hours
Open24h
Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Show moreShow less

Open 24h

Opening hours

Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Is this your venue?
Further Details

Cleaning service, , Celebration, Leave uncleaned

Further Details

Included

 • Cleaning service
 • Parking
 • Reception
 • Water
 • Wifi

Facilities

  Suitable for

  • Celebration
  • Conference

  Rules

  • doneLeave uncleaned
  • closePets
  • closeSelf-catering
  • closeSmoking