Hotel Afa

Rruga Ali Kelmendi 15, 10000 Prishtinë, Kosovo

Ne ofrojmë 92 dhoma përfshirë suita, apartamente, dyshe, binjake dhe beqare. Të gjitha dhomat kanë një mini-bar të pajisur, televizion kabllor, internet, ajër të kondicionuar, telefona të lidhur ndërkombëtarisht dhe pajisje të tjera. Si një nga hotelet e para që ka ofruar shërbime në Prishtinë (dhe mikpritjen) që tejkalon 10 vjet përvojë në fushën e turizmit. Edhe pse në qendër të qytetit, mysafirët e Hotelit AFA janë të vendosur në lehtësi të tërheqjeve kryesore si Bulevardi Nënë Tereza, monumenti NEW BORN, institucione qeveritare dhe organizata ndërkombëtare, por është akoma i vendosur në një rreth të qetë, të sigurt dhe të qetësuar. Ne ofrojmë 92 dhoma përfshirë suita, apartamente, dyshe, binjake dhe beqare. Të gjitha dhomat kanë një mini-bar të pajisur, televizion kabllor, internet, ajër të kondicionuar, telefona të lidhur ndërkombëtarisht dhe pajisje të tjera. Shumë dhoma kanë një pamje me oborrin tonë të famshëm të kopshtit ose dritat e kryeqytetit.

Hotel Afa

Opening hours
Open24h
Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Show moreShow less

Open 24h

Opening hours

Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Is this your venue?
Further Details

Cleaning service, Microphone, Celebration, Leave uncleaned

Further Details

Included

 • Cleaning service
 • Parking
 • Reception
 • Water
 • Wifi

Facilities

 • Microphone
 • Speaker
 • Video Projector

Suitable for

 • Celebration
 • Conference
 • Meeting

Rules

 • doneLeave uncleaned
 • closePets
 • closeSelf-catering
 • closeSmoking