Hamam Jazz Bar

Hajdar Dushi 9, 10000 Prishtinë, Kosovo

HAMAM Bar është i vendosur në zemër të Prishtinës, Kosovë. Që nga hapja e tij në 2010, HAMAM është bërë një nga pikat më të rëndësishme të muzikës live në Ballkan. Për më tepër, dihet gjithashtu se është një strukturë ngrënieje e klasit të parë, e përgatitur për të krijuar një bashkësi me sens dhe stil. Muzika live mbetet shpirti i klubit, pasi çdo javë HAMAM mirëpret interpretuesit në skenë nga e gjithë bota. Ky kombinim i përsosur midis muzikës, vibes, kuzhinës dhe mikpritjes, si dhe modelimit bashkëkohor, të papërpunuar dhe inovator të hapësirës, ??e bëjnë HAMAM një vend perfekt për funksione private dhe ngjarje të korporatave. Detajet e vendndodhjes: Kapaciteti: 120 ulur / 250 në këmbë

Hamam Jazz Bar

Opening hours
MondayClosed
Tuesday19:00 - 23:59
Wednesday19:00 - 23:59
Thursday19:00 - 23:59
Friday19:00 - 23:59
Saturday19:00 - 23:59
SundayClosed
Show moreShow less

Opening hours

MondayClosed
Tuesday19:00 - 23:59
Wednesday19:00 - 23:59
Thursday19:00 - 23:59
Friday19:00 - 23:59
Saturday19:00 - 23:59
SundayClosed
Is this your venue?
Further Details

Leave uncleaned

Further Details

Included

  Facilities

   Suitable for

    Rules

    • doneLeave uncleaned
    • closePets
    • closeSelf-catering
    • closeSmoking