Grand Hotel Prishtina

Bulevardi Nënë Tereza, 10000 Prishtinë, Kosovo

Hotel Grand Prishtinë është ndër hotelet më të vjetra dhe më të mëdha në Kosovë i vendosur në qendër të Prishtinës.

Hotel Grand

Opening hours
Open24h
Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Show moreShow less

Open 24h

Opening hours

Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Is this your venue?
Further Details

Cleaning service, , Celebration, Leave uncleaned

Further Details

Included

 • Cleaning service
 • Parking
 • Reception
 • Water
 • Wifi

Facilities

  Suitable for

  • Celebration
  • Conference
  • Meeting

  Rules

  • doneLeave uncleaned
  • closePets
  • closeSelf-catering
  • closeSmoking