Dit' e Nat'

Fazli Grajqevci, 10000 Prishtinë, Kosovo

Dit 'e nat' (ditë e natë) është një librari me qendër në Prishtinë / Kosovë e themeluar në vitin 2009. Ne jemi një platformë kulturore e dashuruar me muzikën, letërsinë dhe filmin. Ne gjithashtu na pëlqen të pini kafe, spirits dhe lëngje të freskëta. Kohët e fundit kemi filluar të luajmë edhe në kuzhinë - gatimi vegjetarian - është emri i laboratorit tonë të ri! Ejani - na kontrolloni! Stafi i Dit 'e nat'

Dit e Nat

Opening hours
Open - Closes at23:59
Monday08:00 - 23:59
Tuesday08:00 - 23:59
Wednesday08:00 - 23:59
Thursday08:00 - 23:59
Friday08:00 - 23:59
Saturday08:00 - 23:59
Sunday08:00 - 23:59
Show moreShow less

Open - Closes at 23:59

Opening hours

Monday08:00 - 23:59
Tuesday08:00 - 23:59
Wednesday08:00 - 23:59
Thursday08:00 - 23:59
Friday08:00 - 23:59
Saturday08:00 - 23:59
Sunday08:00 - 23:59
Is this your venue?
Further Details

Reception, , , Leave uncleaned

Further Details

Included

 • Reception
 • Wifi

Facilities

  Suitable for

   Rules

   • doneLeave uncleaned
   • closePets
   • closeSelf-catering
   • closeSmoking