Bon Vivant

Rexhep Luci, 10000 Prishtinë, Kosovo

E themeluar në Mars 2013. Ne jemi të vendosur në zemër të Prishtinës. Me dizajn unik të vendit. Ne ofrojmë ushqim të shijshëm, pije dhe kokteje të ndryshme.

Bon Vivant

Opening hours
Open - Closes at23:59
Monday07:00 - 23:59
Tuesday07:00 - 23:59
Wednesday07:00 - 23:59
Thursday07:00 - 23:59
Friday07:00 - 23:59
Saturday07:00 - 23:59
Sunday07:00 - 18:00
Show moreShow less

Open - Closes at 23:59

Opening hours

Monday07:00 - 23:59
Tuesday07:00 - 23:59
Wednesday07:00 - 23:59
Thursday07:00 - 23:59
Friday07:00 - 23:59
Saturday07:00 - 23:59
Sunday07:00 - 18:00
Is this your venue?
Further Details

Water, , , Leave uncleaned

Further Details

Included

 • Water
 • Wifi

Facilities

  Suitable for

   Rules

   • doneLeave uncleaned
   • closePets
   • closeSelf-catering
   • closeSmoking