Amadeus

Ahmet Krasniqi, 10000 Prishtinë, Kosovo

Restauranti gatuan një menu të pasur tradicionale dhe specialitete nga mishi i pulës, viçit, peshku, pasta, pica, rizoto, sallata si dhe shumë ushqime tjera me shije unike. Na vizitoni.

Amadeus Restaurant

Opening hours
Monday07:30 - 23:59
Tuesday07:30 - 23:59
Wednesday07:30 - 23:59
Thursday07:30 - 23:59
Friday07:30 - 23:59
Saturday07:30 - 23:59
SundayClosed
Show moreShow less

Opening hours

Monday07:30 - 23:59
Tuesday07:30 - 23:59
Wednesday07:30 - 23:59
Thursday07:30 - 23:59
Friday07:30 - 23:59
Saturday07:30 - 23:59
SundayClosed
Is this your venue?
Further Details

Water, , Celebration, Leave uncleaned

Further Details

Included

 • Water
 • Wifi

Facilities

  Suitable for

  • Celebration

  Rules

  • closeLeave uncleaned
  • closePets
  • closeSelf-catering
  • closeSmoking