hotel Europe

Pashko Vasa, 50000 Prishtina, Kosovo

Ofrojmë dhoma të cilat janë me shtretër dopio dhe njësha. Secila nga dhomat ka banjo brenda me të gjitha paisjet e nevojshme. Poashtu në restaurantin tonë mund të shërbeheni me ushqime tradicionale dhe ushqime të shpejta si dhe me pije alkoolike dhe joalkoolike.

Hotel Europe Gjakovë

Opening hours
Open24h
Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Show moreShow less

Open 24h

Opening hours

Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Is this your venue?
Further Details

Wifi, , Celebration, Leave uncleaned

Further Details

Included

 • Wifi

Facilities

  Suitable for

  • Celebration
  • Conference

  Rules

  • doneLeave uncleaned
  • closePets
  • closeSelf-catering
  • closeSmoking