Orion Restaurant

Bërnicë e Epërme, 10000 Prishtina, Kosovo

Shërben mëngjes, drekë, darkë, pije dhe kafe Sherbime Mirë për grupet mire për fëmijët Ulese në natyrë Beni rezervim

Orion Restaurant

Opening hours
Monday10:00 - 23:00
Tuesday10:00 - 23:00
Wednesday10:00 - 23:00
Thursday10:00 - 23:00
Friday10:00 - 23:00
Saturday10:00 - 23:00
Sunday10:00 - 23:00
Show moreShow less

Opening hours

Monday10:00 - 23:00
Tuesday10:00 - 23:00
Wednesday10:00 - 23:00
Thursday10:00 - 23:00
Friday10:00 - 23:00
Saturday10:00 - 23:00
Sunday10:00 - 23:00
Is this your venue?
Further Details

Celebration, Leave uncleaned

Further Details

Included

  Facilities

   Suitable for

   • Celebration
   • Meeting

   Rules

   • closeLeave uncleaned
   • closePets
   • closeSelf-catering
   • closeSmoking