Nartel Hotel

Rruga "Shefqet Shkupi", 10000 Prishtina, Kosovo

Nartel Hotel është një hotel luksoz i cili ju ofron akomodim të rehatshëm në Prishtinë, Kosovë. Hoteli ynë do t'ju ofrojë një atmosferë të ngrohtë dhe një staf të gatshëm për t'iu përgjigjur të gjitha kërkesave dhe nevojave tuaja në një mënyrë profesionale. Ata janë në dispozicionin tuaj sa herë që keni nevojë për ndonjë shërbim. Gjatë akomodimit tuaj në Nartel Hotel do të gjeni të gjitha pajisjet e nevojshme. Dhomat e saj të bollshme janë të pajisura me një TV LCD me shumë kanale televizive prestigjioze, një wifi falas dhe qasje në internet, dhe pajisje të ndryshme të tjera. Desiredo dëshirë juaj plotësohet kur zgjidhni Hotelin Nartel.

Hotel Nartel

Opening hours
Open24h
Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Show moreShow less

Open 24h

Opening hours

Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Is this your venue?
Further Details

Cleaning service, , Conference, Leave uncleaned

Further Details

Included

 • Cleaning service
 • Parking
 • Reception
 • Water
 • Wifi

Facilities

  Suitable for

  • Conference

  Rules

  • doneLeave uncleaned
  • closePets
  • closeSelf-catering
  • closeSmoking