Motrat Binjake

E65, 10000 Prishtina, Kosovo

Restoranti Motrat Binjake gatuan një menu të pasur tradicionale shqiptare por e veçantë është që ekipi i kuzhinës pranon të gatuajë edhe sipas kërkesave paraprake të klientëve. Ne ju ofrojmë: sendviqa të ndryshëm, pica të llojeve të ndryshme, pogaqe, speca në mazë, patate, pije të ndryshme alkoolike dhe jo alkoolike dhe të tjera. Poashtu posedojmë edhe pishinë, një vend fantastik për tu relaksuar .

Motrat Binjake

Opening hours
Open24h
Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Show moreShow less

Open 24h

Opening hours

Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Is this your venue?
Further Details

Reception, , Celebration, Leave uncleaned

Further Details

Included

 • Reception
 • Wifi

Facilities

  Suitable for

  • Celebration

  Rules

  • doneLeave uncleaned
  • closePets
  • closeSelf-catering
  • closeSmoking