Freskia

Germia, 10000 Prishtina, Kosovo

Restaurant me kuzhinë Italiane. Në një ambient të pastër dhe të qetë në parkun e Gërmisë.

Restaurant Freskia

Opening hours
Open - Closes at23:59
Monday06:00 - 23:59
Tuesday06:00 - 23:59
Wednesday06:00 - 23:59
Thursday06:00 - 23:59
Friday06:00 - 23:59
Saturday06:00 - 23:59
Sunday06:00 - 23:59
Show moreShow less

Open - Closes at 23:59

Opening hours

Monday06:00 - 23:59
Tuesday06:00 - 23:59
Wednesday06:00 - 23:59
Thursday06:00 - 23:59
Friday06:00 - 23:59
Saturday06:00 - 23:59
Sunday06:00 - 23:59
Is this your venue?
Further Details

Parking, , Celebration, Leave uncleaned

Further Details

Included

 • Parking
 • Water
 • Wifi

Facilities

  Suitable for

  • Celebration
  • Meeting

  Rules

  • doneLeave uncleaned
  • closePets
  • closeSelf-catering
  • closeSmoking