Annex Bar & Lounge

Rr. Enver Zymberi Nr 88, 10000 Prishtina, Kosovo

Bar dhe Kafiteri. Shërbejmë kafe, pije të ndryshme alkoolike dhe joalkoolike, ushqim të shpejt. Organizojmë edhe jetën e natës me Dj të ndryshëm vendorë dhe ndërkombëtar

Annex Bar & Lounge

Opening hours
Open - Closes at23:59
Monday08:00 - 23:59
Tuesday08:00 - 23:59
Wednesday08:00 - 23:59
Thursday08:00 - 23:59
Friday08:00 - 23:59
Saturday08:00 - 23:59
SundayClosed
Show moreShow less

Open - Closes at 23:59

Opening hours

Monday08:00 - 23:59
Tuesday08:00 - 23:59
Wednesday08:00 - 23:59
Thursday08:00 - 23:59
Friday08:00 - 23:59
Saturday08:00 - 23:59
SundayClosed
Is this your venue?
Further Details

Coffee, , , Leave uncleaned

Further Details

Included

 • Coffee
 • Food
 • Water
 • Wifi

Facilities

  Suitable for

   Rules

   • closeLeave uncleaned
   • closePets
   • closeSelf-catering
   • closeSmoking