Restaurant Dukagjin Gashi

Bill clinton nr-174, 30000 Peje, Kosovo

Ofrojmë pergatitjen e ushqimeve nga skara dhe gjellërave të ndryshme. Po ashtu oforjmë edhe pije të ndryshme alkoolike, joalkoolike dhe kafe të llojeve të ndryshme. Këto i ofrojmë në një ambient të bukur relaksues.

Restaurant Dukagjini Gashi

Opening hours
Open - Closes at22:00
Monday06:00 - 22:00
Tuesday06:00 - 22:00
Wednesday06:00 - 22:00
Thursday06:00 - 22:00
Friday06:00 - 22:00
Saturday06:00 - 22:00
Sunday06:00 - 22:00
Show moreShow less

Open - Closes at 22:00

Opening hours

Monday06:00 - 22:00
Tuesday06:00 - 22:00
Wednesday06:00 - 22:00
Thursday06:00 - 22:00
Friday06:00 - 22:00
Saturday06:00 - 22:00
Sunday06:00 - 22:00
Is this your venue?
Further Details

Parking, , Celebration, Leave uncleaned

Further Details

Included

 • Parking
 • Water
 • Wifi

Facilities

  Suitable for

  • Celebration
  • Meeting

  Rules

  • doneLeave uncleaned
  • closePets
  • closeSelf-catering
  • closeSmoking