Radio Caffe

Rr Mbreti Pirro, 30000 Peje, Kosovo

E themeluar në maj 2004. Ne jemi të vendosur në zemër të Pejes. Me dizajn unik, ne ofrojmë pije dhe kokteje të ndryshme.

Radio Caffe

Opening hours
Open - Closes at23:59
Monday06:00 - 23:59
Tuesday06:00 - 23:59
Wednesday06:00 - 23:59
Thursday06:00 - 23:59
Friday06:00 - 23:59
Saturday06:00 - 23:59
Sunday06:00 - 23:59
Show moreShow less

Open - Closes at 23:59

Opening hours

Monday06:00 - 23:59
Tuesday06:00 - 23:59
Wednesday06:00 - 23:59
Thursday06:00 - 23:59
Friday06:00 - 23:59
Saturday06:00 - 23:59
Sunday06:00 - 23:59
Is this your venue?
Further Details

Water, , , Leave uncleaned

Further Details

Included

 • Water
 • Wifi

Facilities

  Suitable for

   Rules

   • doneLeave uncleaned
   • closePets
   • closeSelf-catering
   • doneSmoking