Koha 3

Lekë Dukagjini, 30000 Peje, Kosovo

Koha e Re ofron restaurantin ku bën përgatitjen e ushqimeve nga skara, pica të ndryshme, pasta, specialitete mishi dhe peshku. Gjithashtu posedon edhe sallën për dasma dhe orgaizime të ndryshme.

Koha 3

Opening hours
Open - Closes at23:59
Monday08:00 - 23:59
Tuesday08:00 - 23:59
Wednesday08:00 - 23:59
Thursday08:00 - 23:59
Friday08:00 - 23:59
Saturday08:00 - 23:59
Sunday08:00 - 23:59
Show moreShow less

Open - Closes at 23:59

Opening hours

Monday08:00 - 23:59
Tuesday08:00 - 23:59
Wednesday08:00 - 23:59
Thursday08:00 - 23:59
Friday08:00 - 23:59
Saturday08:00 - 23:59
Sunday08:00 - 23:59
Is this your venue?
Further Details

Cleaning service, , Celebration, Leave uncleaned

Further Details

Included

 • Cleaning service
 • Parking
 • Reception
 • Wifi

Facilities

  Suitable for

  • Celebration
  • Conference
  • Wedding

  Rules

  • doneLeave uncleaned
  • closePets
  • closeSelf-catering
  • closeSmoking