Hotel Mergimi

peje, 30000 Peje, Kosovo

Ne filluam vetëm me shërbime hoteliere në qytetin e Pejës, por kemi zgjedhur disa vite me përvojë stafin. Ne po mundohemi të sjellim më të mirën nga përvoja që tërheqim në atë që kemi parë dhe bërë jashtë shtetit tonë. Ne ofrojmë shërbimin "Hotel Restaurant".

Hotel Mergimi

Opening hours
Open24h
Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Show moreShow less

Open 24h

Opening hours

Monday24 h
Tuesday24 h
Wednesday24 h
Thursday24 h
Friday24 h
Saturday24 h
Sunday24 h
Is this your venue?
Further Details

Cleaning service, , Meeting, Leave uncleaned

Further Details

Included

 • Cleaning service
 • Parking
 • Reception
 • Water
 • Wifi

Facilities

  Suitable for

  • Meeting

  Rules

  • doneLeave uncleaned
  • closePets
  • closeSelf-catering
  • closeSmoking