The Coffee House

Shtepia Mallrave, 30000 Peja, Kosovo

The Coffee House Peja, e vendosur në qendër të qytetit të Peja ofron një përvojë unike të darkës. I vendosur në zemër të qendrës së qytetit, dhe duke ofruar një kthesë të këndshme për kuzhinën tradicionale, Shtëpia e Kafeve krenohet se është një nga institucionet më të preferuara të darkës në Kosovë.

The Coffee House

Opening hours
Closes soon:22:00
Monday08:00 - 23:00
Tuesday08:00 - 23:00
Wednesday08:00 - 23:00
Thursday08:00 - 22:00
Friday08:00 - 23:00
Saturday08:00 - 23:00
Sunday08:00 - 23:00
Show moreShow less

Closes soon: 22:00

Opening hours

Monday08:00 - 23:00
Tuesday08:00 - 23:00
Wednesday08:00 - 23:00
Thursday08:00 - 22:00
Friday08:00 - 23:00
Saturday08:00 - 23:00
Sunday08:00 - 23:00
Is this your venue?
Further Details

Water, , Celebration, Leave uncleaned

Further Details

Included

 • Water
 • Wifi

Facilities

  Suitable for

  • Celebration

  Rules

  • doneLeave uncleaned
  • closePets
  • closeSelf-catering
  • doneSmoking