Restaurant Troy

Hasan Prishtina, 30000 Peja, Kosovo

Restaurant Troy ofron këto shërbime: qorba, omlete, paragjellë e ftohtë, paragjella e ngrohtë, rizoto, makarona, shpageta, sallata, specialitet me shtesë, peshku me shtesë, levrek, orada, dezertet, pije freskuese dhe të ngrohta.

Restaurant 'troy'

Opening hours
Open - Closes at23:00
Monday07:00 - 23:00
Tuesday07:00 - 23:00
Wednesday07:00 - 23:00
Thursday07:00 - 23:00
Friday07:00 - 23:00
Saturday07:00 - 23:00
Sunday07:00 - 23:00
Show moreShow less

Open - Closes at 23:00

Opening hours

Monday07:00 - 23:00
Tuesday07:00 - 23:00
Wednesday07:00 - 23:00
Thursday07:00 - 23:00
Friday07:00 - 23:00
Saturday07:00 - 23:00
Sunday07:00 - 23:00
Is this your venue?
Further Details

Celebration, Leave uncleaned

Further Details

Included

  Facilities

   Suitable for

   • Celebration
   • Conference

   Rules

   • doneLeave uncleaned
   • closePets
   • closeSelf-catering
   • closeSmoking