Napoli Terraza

Hasan Prishtina, 30000 Peja, Kosovo

Napoli Terazza ofron paragjella të ngrohta, paragjella të ftohta, supa, pica dhe pasta të llojeve të ndryshme, sendviça, specialitete mishi, specialitete peshku si dhe krepa dhe krofne. Po ashtu trk Napoli Terazza mund të shijoni deserte të ndryshme, akullore, kafe tê ndryshme si dhe pije alkoolike dhe joalkoolike. Lokali posedon një ambient të bukur nga ku mund të shihet qyteti i bukur i Pejës.

Napoli Terazza

Opening hours
Open - Closes at23:59
Monday08:00 - 23:59
Tuesday08:00 - 23:59
Wednesday08:00 - 23:59
Thursday08:00 - 23:59
Friday08:00 - 23:59
Saturday08:00 - 23:59
Sunday08:00 - 23:59
Show moreShow less

Open - Closes at 23:59

Opening hours

Monday08:00 - 23:59
Tuesday08:00 - 23:59
Wednesday08:00 - 23:59
Thursday08:00 - 23:59
Friday08:00 - 23:59
Saturday08:00 - 23:59
Sunday08:00 - 23:59
Is this your venue?
Further Details

Water, , Meeting, Leave uncleaned

Further Details

Included

 • Water
 • Wifi

Facilities

  Suitable for

  • Meeting

  Rules

  • doneLeave uncleaned
  • closePets
  • closeSelf-catering
  • closeSmoking