Hotel Castel

Magjistralja Prishtinë - Mitrovicë, 15000 Obiliq, Kosovo

Hotel Castle ofron shërbime në hoteleri dhe restaurant. Dhoma gjumi për mysafirë, ushqime të freskëta, të shijshme, nga skara dhe pije freskuese. Akomodim dhe ambient i përshtatshëm.

Hotel Castel

Opening hours
Monday07:00 - 11:00
Tuesday07:00 - 11:00
Wednesday07:00 - 11:00
Thursday07:00 - 11:00
Friday07:00 - 11:00
Saturday07:00 - 11:00
Sunday07:00 - 11:00
Show moreShow less

Opening hours

Monday07:00 - 11:00
Tuesday07:00 - 11:00
Wednesday07:00 - 11:00
Thursday07:00 - 11:00
Friday07:00 - 11:00
Saturday07:00 - 11:00
Sunday07:00 - 11:00
Is this your venue?
Further Details

Cleaning service, , Celebration, Leave uncleaned

Further Details

Included

 • Cleaning service
 • Coffee
 • Parking
 • Reception
 • Water
 • Wifi

Facilities

  Suitable for

  • Celebration
  • Wedding

  Rules

  • doneLeave uncleaned
  • closePets
  • closeSelf-catering
  • doneSmoking