Restaurant ibri

Koshtove, 40000 Mitrovice, Kosovo

Restaurant familjar, me traditë shumëvjecare! Kuzhinë e pasur... Ideal për ndejat dhe ahengjet tuaja familjare, takime biznesi e të tjera. Restaurant Ibri është një prej restauranteve model e lider në regjionin e Mitrovicës. I themeluar në vitin 2002 me një vizion të kjartë, stafi menaxhues i Restaurant Ibri me punën e palodhshme dhe me plotë përkushtim, ka arritur qe ta shëndrrojë këtë nismë, në një storie suksesi jo vetëm në Mitrovicë por edhe në gjithë Kosovën.

Restaurant Ibri

Opening hours
Open - Closes at23:00
Monday07:00 - 23:00
Tuesday07:00 - 23:00
Wednesday07:00 - 23:00
Thursday07:00 - 23:00
Friday07:00 - 23:00
Saturday07:00 - 23:00
Sunday07:00 - 23:00
Show moreShow less

Open - Closes at 23:00

Opening hours

Monday07:00 - 23:00
Tuesday07:00 - 23:00
Wednesday07:00 - 23:00
Thursday07:00 - 23:00
Friday07:00 - 23:00
Saturday07:00 - 23:00
Sunday07:00 - 23:00
Is this your venue?
Further Details

Parking, , Celebration, Leave uncleaned

Further Details

Included

 • Parking
 • Reception
 • Water
 • Wifi

Facilities

  Suitable for

  • Celebration

  Rules

  • doneLeave uncleaned
  • closePets
  • closeSelf-catering
  • closeSmoking