Restaurant Vivianit

Avni Shabani, 40000 Mitrovice, Kosovo

Vivianit Village ofron meny tradicionale dhe evropiane. Në Vivianit Village mund të përjetoni një magji të natyrës dhe ambientit përreth. Nga ushqimet tradicionale ofrojmë fli, mish nga skara, peshk në furrë, speca me mazë, mish viçi në furrë si dhe ushqime të ndryshme deti si peshk trofta, levrek dhe koc.

Restaurant Vivianit

Opening hours
Open - Closes at23:00
Monday08:00 - 23:00
Tuesday08:00 - 23:00
Wednesday08:00 - 23:00
Thursday08:00 - 23:00
Friday08:00 - 23:00
Saturday08:00 - 23:00
Sunday08:00 - 23:00
Show moreShow less

Open - Closes at 23:00

Opening hours

Monday08:00 - 23:00
Tuesday08:00 - 23:00
Wednesday08:00 - 23:00
Thursday08:00 - 23:00
Friday08:00 - 23:00
Saturday08:00 - 23:00
Sunday08:00 - 23:00
Is this your venue?
Further Details

Water, , Celebration, Leave uncleaned

Further Details

Included

 • Water
 • Wifi

Facilities

  Suitable for

  • Celebration

  Rules

  • doneLeave uncleaned
  • closePets
  • closeSelf-catering
  • closeSmoking