Restaurant Vigu

Koshtovë, 40000 Mitrovice, Kosovo

Restaurant Vigu ofron ushqim te shijshem ne ambient piktoresk buze lumit Iber. Restaurant Vigu gjindet në Koshtovë, 6 km prej Mitrovicës dhe është një prej vendeve më atraktive në këtë rajon. Përpos ushqimit të freskët dhe shërbimit profesional ky vend ofron ambient relaksues buzë lumit Ibër. Restorani ka edhe këndin e lojrave për fëmijë dhe vend të mjaftueshëm për parking.

Restaurant Vigu

Opening hours
Open - Closes at23:00
Monday08:00 - 23:00
Tuesday08:00 - 23:00
Wednesday08:00 - 23:00
Thursday08:00 - 23:00
Friday08:00 - 23:00
Saturday08:00 - 23:00
Sunday08:00 - 23:00
Show moreShow less

Open - Closes at 23:00

Opening hours

Monday08:00 - 23:00
Tuesday08:00 - 23:00
Wednesday08:00 - 23:00
Thursday08:00 - 23:00
Friday08:00 - 23:00
Saturday08:00 - 23:00
Sunday08:00 - 23:00
Is this your venue?
Further Details

Reception, , Celebration, Leave uncleaned

Further Details

Included

 • Reception
 • Water
 • Wifi

Facilities

  Suitable for

  • Celebration
  • Meeting

  Rules

  • closeLeave uncleaned
  • closePets
  • closeSelf-catering
  • closeSmoking